maanantai 9. marraskuuta 2015

Kurpitsapaistos


















oliiviöljyä
1 sipuli
1 prk valkopapuja
maustepippuria
1 myskikurpitsa
1 tl fenkolinsiemeniä
1 tl jeeraa
1 tl oreganoa
suolaa
30-40 g napolinsalamia
juustoraastetta

1. Pilko sipuli pieneksi ja kuullota se oliiviöljyssä. Lisää pannulle valutetut valkopavut ja mausta seos suolalla ja maustepippurilla. Siirrä sivuun.

2. Kuori myskikurpitsa ja ota talteen siemenet. Paista siemeniä oliiviöljyssä ja mausta ne suolalla.
3. Viipaloi myskikurpitsa ohuiksi paloiksi. Kuumenna paistinpannussa oliiviöljyä ja lisää fenkolinsiemenet, jeera ja oregano kuumenemaan. Lisää kurpitsaviipaleet ja suolaa ja sekoittele n. 5 min.
4. Lisää kurpitsan joukkoon paloiteltu salami ja kaada parin minuutin kuluttua seos laakeaan uunivuokaan.
5. Lisää kurpitsojen päälle papu-sipuliseos, sen päälle juustoraastetta ja lopuksi paahdetut kurpitsansiement.
6. Paista 200 asteessa n. 15 min. tai kunnes kurpitsat ovat kypsiä ja juuston väri kauniin ruskea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti