torstai 7. elokuuta 2014

Suolaiset letut






















Täyte:
1 rkl öljyä
1 punasipuli
0.5 paprikaa
3 dl kypsää riisiä
1 rkl kapriksia
1 suolakurkku
1 dl raastettua juustoa
suolaa
mustapippuria (reilusti)
1 dl turkkilaista jogurttia
persiljaa

lisäksi:
sinihomejuustoa (Aura)
tai 1 ilmakuivattu kinkku/lettu

1. Paista silputtu sipuli ja paprika öljyssä pannulla. Lisää loput täyteaineet (suolakurkku pilkottuna) ja anna lämmetä.
2. Jos laitat ilmakuivattua kinkkua lettuun, aseta se ensin letun päälle ja vasta sen päälle riisitäyte. Aurajuuston voi murustaa riisitäytteen päälle. Kääri lettu rullalle. Voit lämmittää letut vielä uunissa tai syödä ne huoneenlämpöisinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti