maanantai 21. heinäkuuta 2014

Punaherukkakiisseli


Punaherukkakiisseliä ja jogurttikermaa


























Kiisseli:
3 dl omenatuoremehua
3 dl vettä
0.5 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
4 dl punaviinimarjoja
3-4 rkl perunajauhoja (+1 dl vettä)

Jogurttikerma:
turkkilaista jogurttia
tomusokeria
vaniljasokeria


1. Kiehauta kattilassa omenamehu, vesi ja sokerit.
2. Lisää punaviinimarjat ja anna kiehahtaa. Soseuta keitto halutessasi.
3. Sekoita perunajauhot kylmään veteen ja kaada kattilaan. Kiehauta vielä kerran.
4. Ennen tarjoilua sekoita jogurttikerman ainekset kulhossa.
5. Tarjoa kiisseli jäähtyneenä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti