keskiviikko 23. heinäkuuta 2014
Matka jonnekin Pohjois-Afrikan seuduille
1 pkt halloumia
Appelsiinisiirappi:
1 dl puristettua appelsiinimehua
0.5 dl sokeria
max. 0.5 tl kokonaisia viherpippureita
1. Murskaa viherpippurit ja laita muiden aineiden kanssa kattilaan.
2. Anna kiehua kokoon, n. 10 minuuttia.
Couscous:
2 dl vettä
0.5 tl suolaa
0.5 tl sitruunapippuria
0.5 rkl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
2 dl (täysjyvä)couscousia
0.5 dl rusinoita
ripaus kanelia
loraus oliiviöljyä
1. Kiehauta vesi, suola, sitruunapippuri, oliiviöljy ja sitruunamehu kattilassa.
2. Lisää couscous ja ota kattila pois liedeltä.
3. Noin 5 minuutin kuluttua, kun vesi on imeytynyt, lisää rusinat, kaneli ja öljy. Lisää tarvittaessa suolaa.
Grillatut kesäkurpitsat:
1 kesäkurpitsa
öljyä
suolaa
1. Viipaloi kesäkurpitsa ja sivele siihen öljyä.
2. Pariloi tai grillaa ne ja mausta lopuksi suolalla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti