tiistai 8. heinäkuuta 2014

Intialaista



















Linssikastike:
1 dl vihreitä linssejä (=kuivattuja)
1 rkl öljyä
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
2 tomaattia
2 tl paprikajauhetta
1 tl curryä
1 tl suolaa
1 dl ruokakermaa

1. Keitä linssit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan (lisää keitinveteen 1/2 tl suolaa). Kypsiä linssejä tulee n. 2 dl.
2. Kuullota sipulisilppu öljyssä paistinpannulla. Lisää pilkotut valkosipulin kynnet sekä pilkotut tomaatit.
3. Lisää pannulle seuraavaksi mausteet ja kypsät linssit ja hetken päästä kerma. Anna hautua kannen alla n. 10 min.


Kana:
1 pkt broilerin rintapaloja
2 valkosipulin kynttä pilkottuna
1 rkl garam masalaa
1 rkl ruokosokeria
1 tl suolaa
1/2 dl öljyä

1. Pilko rintapalat kahteen tai kolmeen osaan.
2. Sekoita marinadin aineet muovipurkissa, lisää kanapalat ja sekoita. Laita kansi päälle ja anna marinoitua yön yli jääkaapissa.
3. Seuraavana päivänä grillaa kanapalat.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti