tiistai 8. heinäkuuta 2014

Rakkaudesta raparperiin ja kookokseen



















Pohjalle:
2 munaa
1 dl sokeria
50 g voita
1.25 dl kevytmaitoa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta

3 dl raparperin paloja

Päälle:
25 g voita
3 rkl kevytmaitoa
1/2 dl fariinisokeria
1 dl kookoshiutaleita
2 tl vaniljasokeria

1. Laita irtopohjavuoan (halkaisija 22cm) pohjalle leivinpaperi. Voitele ja jauhota reunat.
2. Vaahdota kevyesti pohjataikinan munat ja sokeri.
3. Sulata kattilassa voi ja lisää maito.
4. Sekoita keskenään leivinjauhe ja vehnäjauhot.
5. Sekoita muna-sokerivaahtoon voi-maitoseos ja lopuksi jauhot.
6. Kaada seos vuokaan ja ripottele päälle raparperit.
7. Laita 200 asteeseen n.20 minuutiksi.
8. Laita kaikki kuorrutuksen aineet kattilaan ja anna sulaa.
9. Levitä seos kakun pinnalle ja laita kakku takaisin uuniin ja paista vielä 10-15 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti