keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Lounaaksi kanaa ja kasviksia




















3-4 rintaleikettä pilkottuna kolmeen osaan

Marinadi kanalle:
3 rkl öljyä
1 rkl sitruunamehua
1 rkl soijakastiketta
1 rkl Dijon-sinappia
2 valkosipulin kynttä pilkottuna
1 tl kuivattua oreganoa
suolaa
mustapippuria

1. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään, lisää kanapalojen joukkoon ja anna marinoitua yön yli jääkaapissa.
2. Seuraavana päivänä: grillaa kanapalat.
3. Lisää suolaa tarvittaessa.

Salaatinkastike:
3 rkl öljyä
1 rkl sitruunamehua
1/2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita kaikki ainekset keskenään.


Kasvikset:
1 rkl öljyä
2 sipulia
1 pun. paprika
4 suurta herkkusientä
1 tl ruokosokeria
2.5 tl tummaa balsamiviinietikkaa
suolaa
mustapippuria

1. Viipaloi sipulit ja paprikat ja paista niitä öljyssä n.10 minuuttia tai kunnes ne saavat väriä.
2. Lisää viipaloidut herkkusienet ja paista kunnes ne ovat kypsiä.
3. Lisää ruokosokeri ja anna sen sulaa.
4. Lisää loput aineet ja ota pois levyltä.

Kokoaminen:
1. Sekoita salaatinkastike salaatin joukkoon.
2. Lisää huoneenlämpöiset kasvikset.
3. Leikkaa juustohöylällä Parmesaanista lastuja.
4. Lisää grillatut kanapalat.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti