maanantai 23. kesäkuuta 2014

Makeansuolaiset ruusukaalit




















300g ruusukaaleja
2 rkl voita
2 tl hunajaa
hiutalesuolaa

1. Keitä ruusukaalit suolatussa vedessä napakoiksi. Voit käyttää reseptiin myös pakastettuja ruusukaaleja.

2. Halkaise ruusukaalit pituussuunnassa.

3. Paista ruusukaalit kahdessa osassa. Eli sulata 1 rkl voita pannulla ja asettele ruusukaalinpuolikkaat pannulle leikkuupinta alaspäin. Anna paistua n. 3 minuuttia (liikuttamatta niitä!)tai kunnes pinta on ruskettunut. Käännä kaalit ja odota toiset pari minuuttia. Lisää 1 tl hunajaa ja sormisuolaa ja sekoita hyvin. Siirrä tarjoiluastiaan ja toista sama jäljellä olevien kaalien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti